Bereken zelf de prijs van uw nieuwe terrasoverkapping
Terrasoverkappingen Serres Lichtstraten Onderhoud & advies

Solide bedrijf sinds 1988

De naam Mondial Flat is ontstaan in 1988. uit een samenwerkingsverband met Mini Flat, de Belgische marktleider op het gebied van serres en veranda's. Sinds 1996 staat Mondial Flat op eigen benen en met groot succes. Wij werken met de topmerken Alibow, Verasol en Climax voor terrasoverkapping, Mondial voor serres en Vecotop voor lichtstraten. Als laatste accessoires zijn zipscreens, hardglazen vouwwanden, led verlichting, aluminium structuurlakken en zonweringsystemen aan ons assortiment toegevoegd. Om voorbeelden te kunnen zien klikt u op terrasoverkapping, serre of lichtstraat.

Professioneel

Mondial Flat is een bedrijf dat reeds sinds 1988 gespecialiseerd is in glasdaken. De laatste jaren heeft dit geleid tot een succesvol op de markt brengen van innovatieve producten zoals de aluminium terrasoverkapping met een zeer grote overspanning van 7 meter en toch een zwaar glazen dak. Of de Vecotop lichtstraat gemaakt van oersolide hardhouten balken met een ingenieus aluminium systeem waardoor de buitenzijde onderhoudsarm is en u een warm, gezellig en betrouwbaar lichtdoorlatend dak krijgt. En natuurlijk de serres van Mondial Flat. Geconstrueerd uit hardhout of geisoleerd aluminium. U kunt daarbij kiezen uit met een strakke vormgeving of aangepast klassieke vormgeving.

Servicegericht

Van het eerste contact tot de eindoplevering biedt Mondial Flat u een full service. De dynamische werkwijze door ervaren vakmensen biedt u de garantie om vol vertrouwen uw project aan ons uit te besteden. Door het langdurige bestaan van Mondial Flat hoeft u geen twijfels te hebben over de geleverde kwaliteit. En mochten er zich toch nog onvolkomenheden voordoen, lost Mondial Flat dat binnen acceptabele termijn op. Garanties worden nageleefd, service wordt verleend. Op uw verzoek kan er twee jaar na oplevering  een gratis controle op ons product worden uitgevoerd.

Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering bent u bij Mondial Flat in goede handen. Door de jarenlange ervaring kent Mondial Flat alle ins en outs van het vak, zonder hierbij de eisen en wensen van de klant uit het oog te verliezen. Een flexibele instelling ligt hieraan ten grondslag. Indien tijdens het bouwproces veranderingen door opdrachtgever gewenst zijn, doet Mondial Flat al het mogelijke om deze ten uitvoer te brengen. Mondial Flat's focus is om uw project zonder onnodig tijdverlies te volbrengen. Betalingen volgen het spoor van de werkzaamheden, u betaalt pas als een onderdeel is uitgevoerd.

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum