Solide bedrijf sinds 1988

De naam Mondial Flat is ontstaan in 1988. uit een samenwerkingsverband met Mini Flat, de Belgische marktleider op het gebied van serres en veranda's. Sinds 1996 staat Mondial Flat op eigen benen en met groot succes. Wij werken met de topmerken Alibow, Verasol en Climax voor terrasoverkapping, Mondial voor serres en Vecotop voor lichtstraten. Als laatste accessoires zijn zipscreens, hardglazen vouwwanden, led verlichting, aluminium structuurlakken en zonweringsystemen aan ons assortiment toegevoegd. Om voorbeelden te kunnen zien klikt u op terrasoverkapping, serre of lichtstraat.

Professioneel

Mondial Flat is een bedrijf dat reeds sinds 1988 gespecialiseerd is in glasdaken. De laatste jaren heeft dit geleid tot een succesvol op de markt brengen van innovatieve producten zoals de aluminium terrasoverkapping met een zeer grote overspanning van 7 meter en toch een zwaar glazen dak. Of de Vecotop lichtstraat gemaakt van oersolide hardhouten balken met een ingenieus aluminium systeem waardoor de buitenzijde onderhoudsarm is en u een warm, gezellig en betrouwbaar lichtdoorlatend dak krijgt.  U kunt daarbij kiezen uit met een strakke vormgeving of aangepast klassieke vormgeving.

Servicegericht

Van het eerste contact tot de eindoplevering biedt Mondial Flat u een full service. De dynamische werkwijze door ervaren vakmensen biedt u de garantie om vol vertrouwen uw project aan ons uit te besteden. Door het langdurige bestaan van Mondial Flat hoeft u geen twijfels te hebben over de geleverde kwaliteit. En mochten er zich toch nog onvolkomenheden voordoen, lost Mondial Flat dat binnen acceptabele termijn op. Garanties worden nageleefd, service wordt verleend. Op uw verzoek kan er twee jaar na oplevering  een controle op ons produkt worden uitgevoerd.

 

Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine.nl