Bereken zelf de prijs van uw nieuwe terrasoverkapping
Terrasoverkappingen Serres Lichtstraten Onderhoud & advies

Behoort een werktekening tot de contractstukken?
Ja, bij de levering van een Mondial produkt hoort een werktekening, daarop staan precies de juiste maten, hellingshoek, funderingssyteem, etc. dus geen vage beloftes. Deze werktekening wordt gemaakt na opmeting op locatie. 

Wat is het verschil tussen het modulesysteem en maatwerksysteem bij veranda's?
Bij het modulesysteem wordt gebruik gemaakt van standaard profielen en dakplaten, deze kunnen wel enigszins worden aangepast aan de maatvoering ter plaatse. Het module systeem heeft de mogelijkheid om in de breedte aan te passen tot op de cm. nauwkeurig. In de diepte kunnen ook aanpassingen gedaan worden. De minste dieptemaat start bij 200 cm. Het maatwerksysteem heeft een variabele hellingshoek en uiteraard kunt u de breedtes en de dieptes zelf bepalen. Beide types kunnen voorzien worden van gelaagd glas in het dak. Vraag naar onze mogelijkheden.

Hoe moet een terrasoverkapping gefundeerd worden?
Afhankelijk van de grondsoort kunnen we de volgende systemen onderscheiden: bij zandgrond: betonpoer, Kleigrond: betonpoer met stelmogelijkheid, Veen: stalenbuispaal met betonpoer.

Wat voor schroeven gebruiken jullie bij een aluminium veranda?
De bevestiging van de onderdelen aan elkaar wordt gedaan met RVS-schroeven i.v.m. corrosie/oxidatie.

In welke regio werken jullie en voor wie?
In principe in een regio van 75 km rondom Utrecht, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Ik wil zelf een terrasoverkapping monteren, kan dat?
Afhankelijk van uw handvaardigheid kunt u zelf het modulesysteem monteren, de maatwerkveranda vereist de nodige expertise en wordt daarom door ons afgeraden om het zelf te doen.

Doen jullie vrijblijvend prijsopgave?
Tot onze diensten behoort het doen van een vrijblijvende prijsopgave, tevens wordt er dan advies gegeven m.b.t. uitvoering en mogelijkheden.

Vervangen jullie ook dakplaten in bestaande serres/veranda's?
Aan bestaande serres of terrasoverkappingen kunnen wij onderhoudswerk doen, zoals het vervangen van glasplaten, kunststofdakplaten en rubbers. Overig herstelwerk in overleg.

Kan ik wat referentieadressen krijgen?
Als u ons een e-mail stuurt met adresgegevens sturen wij u een referentielijst in de buurt.

Hebben jullie een showroom?
Jazeker, kijk op de website, pagina ,,inspiratie punt ,, voor de openingstijden, we hebben hier 3 modellen  terrasoverkapping opgesteld. Tevens kunt u kennismaken met de glasschuifwand, de Led-verlichting, Zipscreens, Spie-ramen (op erfscheiding).

Kunnen we bij jullie ook advies krijgen over de architectuur van de serre/overkapping?
Tijdens een eerste vrijblijvend bezoek op de locatie geven wij u advies over kleur, vormgeving en materialen. 

Wat zijn bij jullie de mogelijkheden om te felle zon te weren?
Wij kunnen de serre/veranda voorzien van screens, zowel bovendaks als onderdaks en aan de voorzijde (zipscreens). Ze zijn elektrisch en kunnen op afstand bedienbaar worden uitgevoerd met Somfy domotica. Zonwerend glas behoort tot de mogelijkheden. Nieuw zijn de plisse zonwerings systeem welke manueel bedienbaar zijn.

Kan ik de voor- of zijzijde van mijn terrasoverkapping - veranda dicht maken met glas?
Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Leverbaar zijn o.a. glasschuifwanden, aluminium rabatdelen, composiet rabatdelen, schuifpuien, vraag naar onze talloze mogelijkheden.

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum