Bereken zelf de prijs van uw nieuwe terrasoverkapping
Terrasoverkappingen Serres Lichtstraten Onderhoud & advies

VERASOL VERANDA TUINKAMER, klik hier

Verasol veranda’s - duurzaam en stijlvol.
Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij Mondial Flat, de VERASOL SELECTED DEALER ®, op het goede adres. Hier vindt u een breed assortiment aluminium verandasystemen en heeft u keuze uit vele verschillende opties. Elk type veranda is uit te breiden met o.a. zipscreens, hardglazen schuifwanden, elektrische/handmatige  zonweringen, ingebouwde  LED-spots.

Mondial hanteert drie Verasol verandasystemen als bouwpakket met elk hun specifieke kenmerken: 

1. GREENLINE veranda,  5x3 m. compleet vanaf €  1.499,00 met kanaalplaat dak, 3 staanders.
De Verasol Greenline Veranda is milieubewust en efficiënt geproduceerd. Er is maximaal gebruik gemaakt van de stijfheid van de profilering. Hierdoor is er minder materiaal nodig zonder verlies van sterkte. De speciale coating is duurzaam en uitgesloten van stoffen die het milieu belasten. De Greenline is zeer aantrekkelijk geprijsd en wordt als bouwpakket geleverd. Met behulp van de instructie DVD en de montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren, of u laat hem door ons professioneel monteren.

2. PROFILINE veranda, 5x3 m.compleet vanaf € 2.389,00 met kanaalplaat dak, 3 staanders.
De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda samen te stellen. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking waaronder veiligheidsglas. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer met glasschuifwanden, led verlichting, zonwering etc.

3. The  (Highline) CUBE veranda, 5x3 m. compleet met glasdak vanaf € 6.998,00, 2 staanders  (zie www.verasol.nl)
De Verasol CUBE is standaard uitgerust met de Verasol XS profielen, die garant staan voor extra draagvermogen bij glasdaken. Bij de Verasol CUBE is  het dak standaard uitgerust met gelaagd helder glas en de staanders van bijzondere afmetingen en het dakafschot ingenieus weggewerkt.

terrasoverkapping greenline terrasoverkapping greenline terrasoverkapping greenline terrasoverkapping greenline veranda profiline veranda profiline veranda profiline veranda profiline veranda profiline zonwering onderdaks
1 2 3 4 5 6 verder
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum