Bereken zelf de prijs van uw nieuwe terrasoverkapping
Terrasoverkappingen Serres Lichtstraten Onderhoud & advies

VERASOL veranda tuinkamer

Verasol veranda’s - duurzaam en stijlvol
Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij Mondial Flat, de VERASOL SELECTED DEALER ®, op het goede adres. Hier vindt u een breed assortiment aluminium verandasystemen en heeft u keuze uit vele verschillende opties. Elk type veranda is uit te breiden met o.a. zipscreens, hardglazen schuifwanden, elektrische zonweringen, ingebouwde  LED-spots.

Mondial hanteert drie Verasol verandasystemen als bouwpakket met elk hun specifieke kenmerken: 

1. GREENLINE veranda,  5x3 m. compleet vanaf €  1.399,00 met kanaalplaat dak
De Verasol Greenline Veranda is milieubewust en efficiënt geproduceerd. Er is maximaal gebruik gemaakt van de stijfheid van de profilering. Hierdoor is er minder materiaal nodig zonder verlies van sterkte. De speciale coating is duurzaam en uitgesloten van stoffen die het milieu belasten. De Greenline is zeer aantrekkelijk geprijsd en wordt als bouwpakket geleverd. Met behulp van de instructie DVD en de montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren, of u laat hem door ons professioneel monteren.

2. PROFILINE veranda, 5x3 m.compleet vanaf € 2.224,00 met kanaalplaat dak, en 3.112,00 met glasdak.
De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda samen te stellen. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking waaronder veiligheidsglas. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer!

3. HIGHLINE veranda, 5x3 m. compleet met glasdak vanaf € 4.754,00
De Verasol Highline is standaard uitgerust met de Verasol XS profielen, die garant staan voor extra draagvermogen bij glasdaken. Uw Verasol Highline is geheel naar eigen smaak te produceren in elke gewenste RAL kleur. Standaard is het dak uitgerust in gelaagd helder glas, zodat u optimaal van elk weertype kunt genieten.

Verasol-mevrouw
terrasoverkapping greenline terrasoverkapping greenline terrasoverkapping greenline terrasoverkapping greenline veranda profiline veranda profiline veranda profiline veranda profiline veranda profiline zonwering onderdaks
1 2 3 4 5 6 verder
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum